Zene, buli, csajok, pasik - Old Man's

Kedves olvasó! Mindenkinek szól a blog, aki szereti a hazai zenét, szeret koncertekre járni, szivesen hallgat zenét, gyűjti a cdket, dvdket, azaz örömét leli egy egy kiváló előadó műsorában. Emelett nem veti meg a fékes és féktelen bulizást, kaja, pija, csajok-pasik és jó zene közepette. http://www.oldmans.hu

Címkék

(zéjé) (8) 100 folk celsius (1) 3 2 (2) a (1) abaházi csaba (1) abrakadabra (1) ajánló (11) alapi istván (1) alexandra diamond (1) benkő lászló (1) bikini (1) billy idol (1) black sabbat (1) bocsi barbara (1) body szilvi (1) bon bon (1) bryan ferry (1) bugyi zoltán (2) buli (26) bulvár (16) buza sándor (1) charlie (2) cotton club singers (1) crystal (2) csajok (4) csoki (1) csuja imre (1) dalszöveg (1) danubius (1) deák bill gyula (1) delhusa gion (3) demis roussos (1) demjén ferenc (1) dinamit (1) dopeman (1) edda (1) élménybeszámolók (21) endi (1) érdekesség (24) erotika (5) exotic (1) fever (2) forever sting band (1) fotó (22) frabato (1) frenreisz károly (1) funk survivors (2) ganxsta (1) garami balázs (1) garami gábor (1) generál (1) havasi balázs (1) hegedűs istván (2) herczeg zoltán (1) holiday crüe (1) hooligans (1) humor (3) humor video (1) irigy honaljnirigy (1) istván (1) ízirájder (1) jáksó lászló (1) karthago (1) kasza tibor (2) kiraly viktor (2) koncert (26) koós jános (2) kovács áron (1) kozmix (1) lala (1) lászló boldizsár (1) latin (1) malek miklós (1) mini (1) monique couvet (1) mrs colombo (1) müller attila (1) music (22) nagy feró (2) napoleon boulevard (1) oláh ibolya (1) opylon (1) orszáczky jackie (1) ozzy osbourne (1) party (21) pély barna (2) pina (1) poén (1) pornó (2) radics béla (1) rákóczi ferenc (1) republic (1) rock (16) rúzsa magdi (1) sex (1) sipos f. tamás (1) skorpió (1) solti jános (1) somló tamás (2) som lajos (2) sting (1) szépségverseny (4) szex (1) szórakozás (28) szűcs antal gábor (2) takáts tamás (2) tátrai tibor (3) tátrai trend (1) török ádám (1) toth vera (2) tűzkerék (1) új lemez (5) üvegtigris (1) vicc (1) vicces (1) videó (11) video (15) videók (13) vikidál gyula (1) vincze lilla (1) vörös (1) zámbó jimmy (1) závodi jános (1) zene (23) zeneajánló (21) zenekar (23) zenészmúzeum (4) zséda (1) zsola (1) Címkefelhő

Friss topikok

Utolsó kommentek

Mirigyek a Bon Bon koncerten

2010.02.11. 06:01 oldmanspub

Szokásos (rendszeres) Bon Bon koncert. Telt ház, jó hangulat, pörögnek a slágerek. Mindez kiemelve egy születésnapi bulival. A közönség soraiban megjelentek az Irigy Hónaljmirigyprominens képviselői. Sípos Tamás Uszkó László barátjával érkezett, és egyben születésnapját is megünnepelte barátai társaságában. Szoros a barátság a Bob Bon zenekarral, köszönve a jó hangulatot a zenének és a pincérek gyorsaságának, jó hangulatban telt az este.

Villámkérdésünkre kapott választól igazán elérzékenyültem:
-          Azért szeretjük ezt a helyet mert " itt nem lehet jukra futni "...Ide bármikor beesik az ember,  igényes színvonalas kiszolgálásban van része, nem is beszélve a műsorról. Ebben a helyben az a szép, hogy itt fellépni még egy ilyen nívós zenekarnak is mint a bon bon rangot jelent.-
bal oldalon, Sipos Tamás "Tomi" mirigy
Középen,  Török Tamás, Bon Bon
Jobb oldalon, Uszkó László "Uszi" mirigy

 

Szólj hozzá!

Címkék: zene szórakozás koncert buli érdekesség zenekar zeneajánló élménybeszámolók bon bon irigy honaljnirigy

Nyálcsörgős giccsparádé

2010.02.07. 17:39 oldmanspub

„Egy rakás szar ez az egész, tiszta néphülyítés”. Mondta valamikor a nyolcvanas évek végén a Nemzet Nem Csótánya Nagy Feró, miután átvette a hazai pop és rockzene sokáig egyetlen szakmai díját az Arany Zsiráfot. A Beatrice sztárja komolyan gondolta nem mindennapi véleményét, ennek megfelelően a bronzból készült Arany Zsiráfot egy dühös mozdulattal bedobta a kertje végében lévő kecskeólba, amely ma az Old Man’s  Pub-ban található Zenész Múzeumban látható. Annak idején a Magyar Hanglemezkiadók Szövetségének (MAHASZ) vezetői igen komolyan elgondolkodtak, milyen elnevezésen rendezzenek évenként ismétlődő zenei gálát, ahol díjazzák a különböző pop és rockzenei lemezeket ill. előadókat. Igazi „magyaros” néven gondolkodtak, amely hűen kifejezi a magyaros popzene nem mindennapi múltját, egyben előretekint, hiszen sorra tűntek fel a jobbnál jobb produkciók. Többek között az „Arany Puli”, az Arany Ló”, Az „Arany Paprika” a Lánchíd” nevek merültek fel. Az Arany Páva név már a hatvanas évek közepétől foglalt volt, ezen a címen rendezték meg a királyi tévé népzenei seregszemléket. Lett végül „Arany Zsiráf” ugyanis a szakma hivatalos ítészei (?) szerint ez az elnevezés nemzetközi rangot ad az évenkénti díjazásoknak. Egy ideig valóban rangot jelentett a pop rock művészet képviselőnek az „Arany Zsiráf” díj, ugyanis mintegy biztosítéka volt, hogy a következő években is megjelenhet egy – egy újabb lemezük. Óriási tévedés volt, hamar kiderült a hosszú nyakú afrikai állatról elnevezett díjat a MAHASZ és az egy idővel Magyarországon megtelepedett kiadói labelek: Warner, Polygram, Sony, BMG évenként maguk között osztják ki, gondosan ügyelve, hogy minden évben minden kiadó megkapja a hazai és külföldi kiadványáért a díjakat. Nyilvánosan bizonyítva széles világ előtt elért eredményeit.


Néhány éve a zsiráfot Fonogram díjra cserélték, de a felhajtás és a cél változatlan maradt. Ismert tény, a jelenlegi gazdasági helyzetben szinte csak a nagy kiadók „reszkíroznak”, azaz jobbára csakis ők képesek lemezt kiadni.
„Egyre jobban izgulnak a döntős hazai zenészek, nyilvánosságra hozták a Fonogram jelöltek listáját”. Olvashatjuk néhány napja a hazai médiában. Semmi más, mint újabb bulvárfogás. A tavalyi cirkuszon, a Fonogram – magyar zenei Díj Gálán a blueskirály, Bill hallatlan unott arccal szerepelt. Gondolom eszébe ötlött az -az időszak, amikor megjelent a Hobo Blues Band első lemeze, amikor is a szakma prominens személyisége Erdős doktor kijelentette: „Ezek a hosszú hajú kóklerek soha semmilyen díjat nem kaphatnak”. Egy ideig így is történt.

„Vegyél eggyel több zenét” az egyik jelszava az idei Fonogram gálának, amikor is huszonkét kategóriában osztják ki a kiadók egymás között a díjakat. Hallom a vásárlók és maguk a zenészek látnoki kérdését. Miből. Ennyiért?
No és természetesen magyaros szokás szerint újítottak is, a hivatalos elnevezés szerint: „Fonogram Komolyzenei és Népzenei Bizottság osztogatja majd a különböző kategóriájú díjakat. A komolyzenei kifejezéstől komoly ez az össznépi giccsparádé? Igen rangos kulturális és zenei szakemberek, sőt tankönyvek tanúsága szerint ma már klasszikus zenéről kellene beszélnünk.
 

Szólj hozzá!

Frabato: az élő zene hallhatatlan

2010.01.26. 10:58 oldmanspub

Delhusa fun a mágus, ez derült ki rövid beszélgetésünkből.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Általában a fellépő művészek szokták "elvarázsolni", "megbabonázni" a közönséget, ám a legutolsó Pély Barna koncerten, kivételesen a közönség soraiból is bűvölte valaki a zenekart. Baráti társasággal érkezett az Oldba  Frabato az Ősi Mágus, hogy belevesse magát a kellemes gasztronómiai és könnyűzenei élményekbe. Természetesen minden szellemi munka kimerítő, főleg ha az ember túlteljesíti magát nap mint nap, kell a kikapcsolódás.Régi törzsvendégnek számít, nagyon kedveljük. Kellemes megjelenés, tiszteletteljes fellépés a személyzettel, semmi nagyképűség. Egyszóval a jó fej kategória. Mindig örömmel látjuk vendégül.

A mizujs kérdésemre csak röviden válaszolt, mivel nem is akartam hosszan zavarni:

- Szeretem ezt a helyet, ha tehem mindig ellátogatok ide a barátaimmal. Jókat eszünk és élvezzük az élőzene varázslatos hangulatát. Legutóbb Delhusa koncerjére foglaltunk asztalt.-

Pély Barna és a Funk Survivors - Blues

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: fotó zene szórakozás bulvár koncert buli pély barna music érdekesség élménybeszámolók frabato funk survivors delhusa gion

Szépségverseny DÖNTŐ

2010.01.24. 21:38 oldmanspub

Hatodik alkalommal került megrendezésre az Old Man's Pub online szépségversenye, annak döntőjéről beszéljenek a képek maguk:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

További képek az eseményről:

www.oldmansmusicpub.com/index.php

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: erotika csajok szépségverseny

VINCERÓ ! László Boldizsár első opera lemeze

2010.01.23. 21:21 oldmanspub

 

Óriási sikerrel zárult a Cotton Club Singers búcsúkoncertje az arénában, ami egyben a zenekar lezárását is jelenti. Boldi már a második évadot nyomja a szegedi operában és frisssen meg is jelent első ilyen jellegű albuma.
Már kapható Boldi első Opera lemeze VINCERÓ! címmel.
A CD-n 15 felvétel hallható Verdi-Puccini leghíresebb áriái közül.

Hallgass bele a lemezbe itt:
Vincero mix

Rendeld meg elsőként a kiadványt a CCS-Shopból.

 

Szólj hozzá!